divendres, 25 d’abril del 2014

GEiEG 2-6 CP CUBELLES

Jornada històrica per l'equip Veterà cubellenc. Mai a la seva història havia encadenat 8 jornades sense perdre ni mai havia recuperat el lideratge de la taula classificatòria desprès de perdre'l.

El desplaçament a Girona es presentava interessant desprès del resultat a Cubelles ( 3-3).

Quan s'havien jugat 10 minuts de partit el resultat era de 0-3 i donava tranquil·litat als del Garraf fins arribar a la fi de la primera part.
A la represa els gironins van pujar el ritme i van estrenar el marcador de penal 1-3. A més, el joc es tornava més ràpid, imprecís i poc elaborat, la qual cosa no ajudava els cubellencs. Tot i aixó 1-4 que en pocs segons esdevenia 2-4. Amb el 2-4 al marcador el partit podia haver entrat en una fase de desencert i desesperació peró el gran Porta va estar molt encertat a demanar temps mort i calmar els ànims i posar seny.
I així va ser, 2-5 i 2-6 per tancar la vuitena jornada consecutiva sense perdre.

Pel que fa a temes destacables:
- Quan semblava que haviem perdut en David va el tio i fa un dels millors partits de la temporada. Entrega solidaritat i resolució van tornar a fer-lo costat per ser el millor home del partit quan el seu equip el necessitava.