dimecres, 2 d’abril del 2014

CP CUBELLES 4-0 CT BARCINO A

Nova victòria del CP Cubelles davant un voluntariós CT Barcino A que no va perdre en cap moment la cara al partit.

Les disposicions inicials tàctiques d'ambdós equips eren similars a l'inici del partit. Per part dels del Garraf es prenien les mesures de prevenció pertinents ja que no es refiaven dels barcelonins ni del fet que tant sols portessin dos recanvis.

Per començar el partit joc de tempteig i respecte mutu. Les possessions eren llargues i no es perdien boles a mitja pista per no concedir contraatacs. Fins que l'amic Belles es va inventar una jugada personal per creuar-li la bola al seu company Òscar i fer el primer gol local. El cubelles mantenia la possessió de la bola i en ocasions es van veure bones jugades trenades, tot i que no es materialitzaven.També hi va haver minuts de bojeria i correcalles constants. 2-0 a la mitja part. En la segona part la dinàmica del partit va ser la mateixa fins el xiulet final i el 4-0.

En clau barcelonina, no hi ha res a desmerèixer Tot i que en Joan ho va probar de totes les maneres no va tenir el premi del gol. En David va fer un partit molt bó amb una esquerra espectacular i una de les millors actuacions que se li recorda a Cubelles, tot i que sense el premi del gol. L'absència de la nit va ser la d'en Fabi.

En clau cubellenca bon regust de boca per el 0 a la porteria i els tres punts. En Belles va guanyar el seu duel particular col·legiat. En Jardi i en Torres segueixen en una dinàmica ascendent, tot i que no van disposar dels minuts que voldrien.

En tot moment va presidir l'encontre l'amistat i el compadreo entre dos equips que ja es coneixen i es respecten i ja les han vist de tots colors. A més, l'esperit de les 24 hores de Malgrat començava a fer acte de presència.

La nota negativa de la jornada va ser la falta de correspondència dels cubellencs que per manca de organització no van pensar que el millor d'aquesta lliga sòn els tercers temps, els sopars. Disculpeu-nos, a veces parecemos nuevos.

Un cop més, agrair a la colla de valents que van venir a veurens un dilluns a la nit, Gil inclós amb la patatiesa.