divendres, 7 d’octubre del 2011

CRONICA CUBELLES 3 - 4 SARRIÀ HC


Gairebé una vintena de persones (sense contar els jugadors d’ambdos equips) van voler acompanyar l’equip en el seu debut a la categoría. Tot i la humitat que comença a regnar a la pista descoberta de Cubelles al vespre, va ser una sopresa trobar cares conegudes a la grada ( quina grada?) animant-nos. Si apreta el fred, una bona opció per agunatar tot el partit és montar una Conga al voltant de la pista mestres es juga.

Si be l’objectiu real era inicar la lliga sense indidències, i ho vam aconseguir, un cop acabat el partit ens queda un gust agredolç per la derrota.
El Sarrià va venir amb l’equip just, sense cap canvi. Poc a poc es va anar veient que el Sarriá sabia exactament quin hoquei havien de jugar i el Cubelles no. La primera part va acabar amb 2-2 al marcador i el partit obert. A la represa, un gol matiner del Sarrià, i el posterior 2-4 posaven les coses difícils pels del Garraf, que no creaven ocasions clares. Finalment, a falta de 10 segons per acabar es va moure el marcador a 3-4, que seria definitiu.

La nova incorporació a l’equip, el delegat, va ser tota una sorpresa. Mentre en Rafa va fer-se el desmenjat per a controlar el cronòmetre, el control de les faltes va funcionar a la perfecció. Però l’anècdota de la nit encara es feia esperar. En el moment en que marquem el 3-4 faltaven 10 segons per acabar. Es va produir mitja tangana ja que voliem demanar temps mort per a aturar el crono, els jugadors del Sarriá no hi estaven d’acord, l’àrbitre es feia el longuis . . .  i aleshores salta el porter del Sarriá acusant el nostre delegat d’aturar el cronòmetre durant tot el partit. Es va produir un intercanvi d’acusacions entre el Rafa i el porter, que es va acabar amb un rotund QUE T’ACUESTES per part del nostre delegat. Així, podem estar segurs que hem fet un bon fitxatge

L’àrbitre de l’encontre, conegut a la zona Sr. Piqueras, va tenir una actuació difícil de qualificar. Direm que va venir, va pitar i va marxar.

En definitiva, va anar bé, ningú va prendre mal ( sense contar problemes musculars, contusions a les cames, canells fora de lloc, ferides a la boca, rascades als colzes . . .) i vam sentir el calor del nostre públic. 
De totes maneres, més val que espabilem i intentem jugar tots al mateix hoquei !

U X U

Ferritxe: Muralla, segur com sempre a la porteria, va frustrar numeroso atacs.
Sergio Sánchez:  Murete, també va estar bé tot i que es va notar la falta de ritme sota els pals
Toni P: Resolutiu, va sortir al cinc inicial aguantant molt be la seva posició i trobant-se molt còmode
Sergi J: En progressió, va estar a l’alçada de les circunstancies tot i patir una aparatosa caiguda que potser té conseqüencies en els 5 contra 1
David P: Història viva, ha estat el primer jugador del Club a marcar en categoría de Veterans. Va arrodonir la seva actuació amb un altre gol a falta de 10segons per acabar
Sergi B: Ràpid, bé en atac i en defensa, va plantejar diferents punts de vista respecte el col·legiat
Gil J: Lluitador,  tot cor, va lluitar cada una de les boles que li queien a prop, inclus jugant-se el físic
Dani:  Totterreny, un cop va entrar a pista va donar aire i alternatives als seus companys
Ernest: Figurant, en la seva linea . . .descendent. Va aportar un gol i poca cosa mes
Paco: llàstima, les putes guàrdies manen !!

Cal fer una menció especial a : Roberto Pablo, Marmolejo, Olga, Enric, Encarnita, Gemma, Monica, Belles, Azuzino, Sara, Edu, Josep Maria, Aitor, Miriam, Amadeo, Maeba  . . . i algú mes que em deixo. Ja sabeu per què.

Moltes moltes gràcies !!!

Endevant fins la victòria Sempre!!! ( o al Bar)

2 comentaris:

  1. Bona crónica Ernest, però en U X U , tindries que ser una mica més positiu amb tu mateix. Pel que fa l'arbitratge, "le has dado de lleno". Si potser hagues pitat una mica millor, potser guanyem. No es haguim perdut per culpa del arbitre, no, però potser haguès pogut ser més estricte amb el tema faltes. Però bè, ho fet, fet està. Anims Cubelles !!!!!! i anims Rafa !!!!!!

    ResponElimina