dijous, 23 de febrer del 2012

CPCUBELLES 3-2 CPVILANOVA"A"

Despres de varies jornades ha tornat la Victòria al bastiò cubellenc.El Vilanova A ha dominat en molts minuts  del partit pero s'ha trobat al davant un Cubelles molt serios en defensa i molt pacient en atac.
Ha estat un partit disputat des del principi fins el final. El ritme era el ritme de Veterans, aixi com les intencions de fer mal atacant. El Vilanova A s'ha avançat amb una bola punxadeta a l'interior de l'àrea, 0-1, però els quadribarrats han estat ràpids a igualar el marcador, amb un gol de picaresca del David.
Minuts més tard ha tornat a passar el mateix, 1-2 que és igualat amb una contra magistral finalitzada pel Belles amb un remat aeri. La primera part ha estat dinàmica (encara estavem frescos ;))
Segons els comentaris post partit d'alguns espectadors, el joc era ràpid i amb criteri, agafant el tempo del partit i sense cometre massa errades, que ha estat la característica que ha definit el joc dels cubellencs. S'han vist jugades, possessions, contres ben acabades i sobretot sense cometre massa errades.

Mitja part

El cansament s'ha notat i el Vilanova A ha dominat el joc, amb possessions llargues i estructurades, però els Veterans aprofitaven les seves ocasions. Tant és així que en una jugada d'on no podia sortir-ne res, el Belles ha forçat un penalti. 2-2, falten 11 minuts per acabar. Xut, gol,  ras i a l'esquerra, anul·lat perque la meitat dels jugadors eren a mitja pista. Segon xut, ras i a la dreta, goooooooooooool, vàlid. 3-2
Aleshores el Cubelles ha començat a defensar bé i les ocasions del Vilanova no eren tant clares. Els Vilanovins tenien pressa i els cubellencs no. Passaven els minuts. I l'àrbitre, Sr. Piqueras xiula penali en contra. El xut era bó, i la parada del Montesinos millor, rebutjant la bola cap a la cantonada esquerra. Llavors el Gil, que ha estat el més ràpid esprintant per defensar, s'ha donat conte que ha de canviar les rodes. Jugada polémica. Els minuts passaven i passaven. I el Sergio ho aturava tot, i els cubellencs jugant a les "cuatro esquinas". I el partit s'ha acabat.
Ha tornat la victoria a la Pista del Pavellò municipal, una pista difícil. Tres puntets més i ja en van 19, i ha anat de conya per a que no baixi la moral

U x U

Montesinos: Gran Muralla China.
Jardí: el gol encara se li resisteix, gran en defensa.
Belles: en su sitio, gran gol
Gil: Apisonadora 2. Ben Col·locat.
Paco: un dels millors partits disputats.
Ernest: un dels millors del partit amb gol i assistència inclosa.
David: gran gol de picaresca.
Edu: bon partit i controlant l'energia.
Ferritxe: presente a la banqueta
Rafa: eres cojonudo i hoy te lo has pasado de puta madre, ehhhhhhh?
Toni: va por el Capi !!!
Afició: la millor de la lliga


Ha estat un dels millors partits per part de tota la plantilla però cal destacar al Sergio. Vaya tela! A la segona part ha estat espectacular, semblava que tenia un iman de boles.
Felicitats a tots, tots, començant per la plantilla al complert, la nostra afició i l'equip rival (ha estat un partit molt net, en general).
A les grades ha estat dels dies que hi havia més caliu, tot i el fred. A més de l'afició cubellenca (importantísima) hi havia espectadors per part del Vilanova, amics d'altres equips Veterans (ja passaras el video, ok?) i visites de jugadors d'OK Lliga ( ese Borja !!!!!!!!!)

En breu penjarem les fotos del sopar de germanor. La setmana vinent, si no hi ha cap canvi, l'equip es desplaça a la capital del Garraf el divendres, Fins La Victòria, Sempre.

5 comentaris:

  1. Aitor: Enhorabona companys!!! Som els millors, imagineu-vos si a mes a mes entrenessim un cop per setmana! Seriem imparables!! Bueno, avui hi ha entreno, no? Jajajajajaja!!!!

    ResponElimina
  2. Eiii, Putoyen,victoria treballada.
    Jo parlo per mi pero si avui entrenem haureu de recollir els meus trossets amb l'escombra !!

    ResponElimina
  3. Vale, jo porto l´ escombra!! Quedem com sempre doncs!! Vinga, fins despres, jajajajaja!!!

    ResponElimina
  4. Som collonuts !!!!! Tant dins com fora de la pista, i això es fa notar !!!!!

    ResponElimina
  5. Ja teniu el video penjat al bloc!

    http://veteranssomtots.blogspot.com/2012/02/ahir-vam-fer-despies.html

    Disfruteu-lo!

    ResponElimina