dimarts, 18 de juny de 2013

I S'ACABA LA TEMPORADA . . .

Si amics,


Aquesta temporada s'ha acabat. La segona aventura dels Veterans a la Lliga B ha arribat a la seva fi.
Possiblement aquesta lliga hagi estat millor que l'anterior, possiblement serà pitjor que la vinent.

Han passat moltes coses durant tots aquests mesos, molts quilómetres, molts entrenaments ( bé, potser no tants ;-),massa lesions, moltes hores compartint, moltes rialles, molts crits ( AYYYYY !!), molta paciència    ( de les nostres dones ), moltes alegries i sobretot sobretot molta germanor i molt de BON ROTLLO.
Si hem d'estar orgullosos d'alguna cosa és justament d'aixó, de l'ambient que es respira entre nosaltres i tota la comunitat veterana ( GRANDEEEEEES !!!) I aixó té a veure amb un fet insólit que ha anat creixent durant tota la lliga, LA NOSTRA AFICIÓ, la millor de la lliga la millor del mónRecordo partits memorables, com la victòria a Barcino, les dues victòries davant el Valldoreix. També recordo partits per oblidar . . . Però sempre amb la intenció de donar el nostre màxim durant els 50 minuts de partit. I un cop sona el xiulet final, a otra cosa, a sopar tots plegats. Que aixó és una excusa per a distrure'ns ( de la que està callendo) per estar en bona companyia i per passar-ho bé.

Per a preparar una mica de resum de l'any començaré parlant de la Federació ( però aviso que hi ha moltes coses de les que parlar: lesions, equip, Malgrat, canvis de posició a la classificació, Torneig de Cloenda, satel·lits, noves incorporacions, equips rivals i adversaris, perspectives de futur, entrenaments, pistes, sopars veterans . . .)

Segons la pàgina oficial de la FEDERACIÓ CATALANA DE PATINATGE la nostra posició final a la lliga és una 6a plaça.
Encara estem pendents que s'actualitzi ja que el darrer partit davant el St. Celoni B ens pertoquen els 3 punts. No els tenim peró tenim un asterisc la mar de xulo.
Ens importa ben poc la posició a la taula, el que si ens importa és que desprès de gastar-nos 1.210.- € en arbitratges i després de pagar les fitxes religiosament, la Federació funcioni com funciona.

Si algun dels directius o responsables de la Federació es dona una volta pels blogs dels equips Veterans ( A i B) podrà constatar com el desencís i l'aburriment sòn generalitzats.
Certament, la majoria, no tenim un esprit purament competitiu ( alguns l'hem canviat, si mai el vam tenir, per un esprit gastronómic). Peró no oblideu que juguem a una lliga federada, que fem els desplaçaments, que paguem religiosament els arbitratges, que existeix una normativa i un reglament . . .


1 comentari:

  1. Tota la raó! La federació tindria que començar a pendres les coses mes serioses! he intentar amb una època de "crisis" com la que tenim, BAIXAR els preus dels ARBITS!! (QUE TAMPOC CORREN TANT, COM PER COBRAR TANT)

    ResponElimina