dimarts, 18 de juny del 2013

I S'ACABA LA TEMPORADA . . .

Si amics,


Aquesta temporada s'ha acabat. La segona aventura dels Veterans a la Lliga B ha arribat a la seva fi.
Possiblement aquesta lliga hagi estat millor que l'anterior, possiblement serà pitjor que la vinent.

Han passat moltes coses durant tots aquests mesos, molts quilómetres, molts entrenaments ( bé, potser no tants ;-),massa lesions, moltes hores compartint, moltes rialles, molts crits ( AYYYYY !!), molta paciència    ( de les nostres dones ), moltes alegries i sobretot sobretot molta germanor i molt de BON ROTLLO.
Si hem d'estar orgullosos d'alguna cosa és justament d'aixó, de l'ambient que es respira entre nosaltres i tota la comunitat veterana ( GRANDEEEEEES !!!) I aixó té a veure amb un fet insólit que ha anat creixent durant tota la lliga, LA NOSTRA AFICIÓ, la millor de la lliga la millor del món



Recordo partits memorables, com la victòria a Barcino, les dues victòries davant el Valldoreix. També recordo partits per oblidar . . . Però sempre amb la intenció de donar el nostre màxim durant els 50 minuts de partit. I un cop sona el xiulet final, a otra cosa, a sopar tots plegats. Que aixó és una excusa per a distrure'ns ( de la que està callendo) per estar en bona companyia i per passar-ho bé.

Per a preparar una mica de resum de l'any començaré parlant de la Federació ( però aviso que hi ha moltes coses de les que parlar: lesions, equip, Malgrat, canvis de posició a la classificació, Torneig de Cloenda, satel·lits, noves incorporacions, equips rivals i adversaris, perspectives de futur, entrenaments, pistes, sopars veterans . . .)

Segons la pàgina oficial de la FEDERACIÓ CATALANA DE PATINATGE la nostra posició final a la lliga és una 6a plaça.
Encara estem pendents que s'actualitzi ja que el darrer partit davant el St. Celoni B ens pertoquen els 3 punts. No els tenim peró tenim un asterisc la mar de xulo.
Ens importa ben poc la posició a la taula, el que si ens importa és que desprès de gastar-nos 1.210.- € en arbitratges i després de pagar les fitxes religiosament, la Federació funcioni com funciona.

Si algun dels directius o responsables de la Federació es dona una volta pels blogs dels equips Veterans ( A i B) podrà constatar com el desencís i l'aburriment sòn generalitzats.
Certament, la majoria, no tenim un esprit purament competitiu ( alguns l'hem canviat, si mai el vam tenir, per un esprit gastronómic). Peró no oblideu que juguem a una lliga federada, que fem els desplaçaments, que paguem religiosament els arbitratges, que existeix una normativa i un reglament . . .


1 comentari:

  1. Tota la raó! La federació tindria que començar a pendres les coses mes serioses! he intentar amb una època de "crisis" com la que tenim, BAIXAR els preus dels ARBITS!! (QUE TAMPOC CORREN TANT, COM PER COBRAR TANT)

    ResponElimina