dilluns, 14 d’octubre del 2013

CANVIS D'ÚLTIMA HORA . . .

Aquesta Federació nostre ens farà parar bojos . . .

Si bé divendres passat es feien públics els calendaris de la Lliga Veterans 13/14, en qüestió de 24 hores han fet dos canvis que semblen importants.

Per una banda la lliga no començarà aquesta setmana sinó la vinent. Ja ens semblava extrany que la reunió informativa d'equips es produís la mateixa setmana que ja es comencen a disputar partits. Així el nostre equip obrirà foc el 25 d'octubre a Ripollet davant l'equip B.

D'altra banda hi ha hagut un intercanvi de categoria entre els equips CPVilanova i CPCalafell. El primer va aconseguir l'ascens a la Lliga A per mèrits propis però hi renuncia. El segon va acabar la lliga A en plaça de descens però mantindrà la categoria. A efectes pràctics del calendari es canvia un equip per un altre.

Tal i com informava un dels comentaris anònims del nostre blog, aquesta possibilitat ja fa temps que s'apuntava i sembla que es veia bé per part dels dos equips. Penseu que des del final de la lliga passada es parlava de la possibilitat que el CP Vilanova renuncies a la plaça, tot i que no ha estat fins ara que s'ha fet efectiu.

Fet i fotut la única cosa que ens interessa és començar d'una vegada a jugar i a sopar amb els equips amb que ens enfrontem per a seguir aquesta aventura que és l'equip de VETERANS del CP CUBELLES.

De moment seguirem amb la pretemporada . . .



Seguirem informant . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada