dilluns, 11 de novembre del 2013

CP CUBELLES 8-2 CE LA SALLE BONANOVA

MICA EN MICA S'OMPLE LA PICA

Tres punts importants que es queden a Cubelles en un partit ràpid i mogut pel que fa al marcador. Els locals han hagut de suar davant un CE LaSalle que no ha posat les coses fàcils. La qualitat dels cubellencs i el seu fondo d'armari han imposat un ritme alt durant tot el partit que ha passat factura als barcelonins, sobretot a la segona part.



( Temps mort a la primera part que servia per a organitzar l'equip i tranquil·litzar els ànims, el marcador encara era ajustat)


 ( Els barceolnins ho van intentar, tot i que una banqueta curta els va passar factura)


( En aquesta imatge podem veure còm en la Lliga Veterans B no es poden tenir manies i cal fer de tot)


( Foto de família de tots els protagonistes, jugadors, àrbitre, tècnics, lesionats, familiars i aficionats)


UxU:

Ferritxe: Segur sota els tres pals. Desafortunat en el segon gol ( autogol amb els peus d'un defensa)
Toni: Com serà habitual en aquesta temporada, va dirigir a l'equip desde la banqueta juntament amb el Borja.
David: Bigolejador. Si no arriba a ser pels pals hagués pogut marcar algun mès.Gran resolució en el seu primer gol amb gran asistencia de l'Ernest.
Manel: Gran partit. Va saber col·locar a l'equip damunt la pista. També va marcar un gol i es va fer un fart de fer asistencies.
Belles: Ho va provar de totes les maneres fins que va trobar el gol. Va provocar un penal que va materialitzar el seu company David.
Paquito: Aquest any pot ser el seu millor any. Juga tranquil, aixecant el cap i creant espais pels seus companys. Bien Paco.
Ernest: Quant ell està en pista, l'equip juga mes tranquil. Va fer una gran asistencia de gol.
Jardi: "En busca del gol perdido" Va fer dos jugades individuals molt bones, buscant el gol, pero va tenir la mala sort de que la pilota no va voler entrar. No et desesperis i segueix aixi Sergi!!!  Ja arribara el gol.
Gil: Un cop mes no va poder disfrutar de la victòria del seu equip, per motius laborals. Tot i així, gràcies a les noves tecnologies, estava ben informat.
Montesinos: Una petita lesio li ha impedit possar-se els patins. Tot i aixó, s'ha desplaçat al pabelló per donar soport als seus companys. Gràcies!!
Aitor: A col·laborat a la victòria de l'equip, ben situat en atac i com podía en defensa. Anims company, cada día yo fas millor.
Joan: Fins a la data és el pichichi d'aquesta temporada. Quatre gols mes ha marcat en aquesta segona jornada. Gran visió de joc, gran velocitat i el un contra un, és el que el caracteritza. Benvingut als veterans!!!
José: El nostre delegat, va estar amb nosaltres, controlan el crono, les faltes i donant anims a l'equip.
Aficio: Que es pot dir d'aquesta aficio maravollosa que ens ve a animar cada divendres. Cares noves s'han vist aquest divendres al pabelló cubellenc que crec que seguiran baixant. Gràcies afició. Sou els millors.

La crònica complerta en breu.

1 comentari: