divendres, 15 de novembre del 2013

CAP A SANT CELONI . . .

Avui divendres 15 de novembre els Veterans del Pati, es desplacen a la pista del Sant Celoni, per disputar la tercera jornada de lliga. Cal recordar, que l'any passat, els cubellencs van caure contra aquest equip a la seva pista. El partit a Cubelles no es va disputar, ves a saber per què, que ens ho digui la Federació Catalana de Patinatge.  
Desitgem que aquest any els veterans aconsegueixin una victoria i així, mantenir-se invictes en aquesta temporada. Molta sort i a per totes !!!!!



Aquest partit d'avui serà el darrer de la tercera jornada de la Lliga Veterans B. La resta de partits ja s'ha disputat amb alguna que altre sorpresa.El CT Barcino A feia la seva feina a casa davant el GEiEG guanyant per 8-4 a la capital catalana. Per la seva banda el CH Valldoreix perdia a St. Cugat davant el HC Esplugues per 2-3, un resultat sorprenent si tenim en conte la classificació i el joc dels dos equips de la temporada passada. I el CP Vilanova que s'imposava per la mínima davant el CH Les Franqueses per 1-2.

Tot i portar tant sols tres jornades de lliga, sorprenen certs resultats. Certament és molt aviat per treure cap conclusió peró sembla que aquest any serà més disputat que l'any anterior, veurem.

Repetim, doncs, que els Veterans cubellencs marxaran aquest vespre cap a Sant Celoni en búsqueda d'un bon partit que no deixi les sensacions amargues de la temporada passada ( mal resultat, lesió d'un dels pilars de l'equip, la mosca darrera l'orella . . .) i si aconsegueixen els tres punts, doncs millor. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada