dimarts, 5 de novembre del 2013

ARRENCA LA SEGONA JORNADA

Ahir va donar inici la 2ona jornada de la Lliga Veterans B amb l'encontre entre el nou equip CT Barcino B i el conegut UE Garriga, amb victòria dels barcelonins amb un resultat ajustat 5-4.

No serà fins dijous vinents en que es disputarà el segon partit de la jornada entre GEiEG i CH Les Franqueses. Veurem, també, com li va el desplaçament a l'altre "nou" equip de la categoria en una pista complicada com és la de Girona.

Tancarà la jornada els tres partits restants. El CP Vilanova i el St. Celoni B han hagut de canviar l'ordre per problemes de pista al vell Pavelló de les Casernes.

El HC Esplugues rebrà la visita d'un dels equips a tenir en conte, el CT Barcino A.

I el darrer partit serà el que disputaran els cubellencs davant la seva afició contra CE La Salle Bonanova.

Després d'un bon inici de lliga guanyant els 3 primers punts davant el Ripollet B, veurem si els jugadors del Garraf són capaços de mantenir tant la intensitat com la velocitat en la bola com les ganes que s'hi intueixen.

Val a dir que serà el primer partit de la present lliga al Pavellò poliesportiu de Cubelles davant uns seguidors que, ens consta, ja tenen ganes de veure el seu equip damunt el nou paviment de la pista. Tot l'equip també tenim ganes de començar aquesta nova lliga davant els nostres i mantenir el caliu i el bon ambient que s'hi respira

Així, divendres vinent no podeu faltar al Pavelló de Cubelles, a les 22:30. Arrenca una nova temporada dels Veterans del CP Cubelles, t'ho perdràs ??

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada