diumenge, 17 de novembre del 2013

ST.CELONI 5-11 CP CUBELLES

Abultada victòria en el segon desplaçament de la temporada dels cubellencs. Sembla ser que el partit va ser un homenatge al hoquei ofensiu. Mola.
Pel que diuen les males llengues el millor del partit va ser la sintonia entre els dos equips i el sopar a base d'embotits i carnaca.

( expedició cubellenca abans de sortir cap a Sant Celoni)

Victoria cubellenca per 5-11 davant un Sant Celoni que no va poder fer res davant un Cubelles molt superior. Tot i marcar els locals primer, en cap moment va perillar la victoria cubellenca. La primera meitat el resultat era de 2-4.
A la segona part, els cubellencs, tot i jugar a mig gas, va aconseguir 7 gols mes. Cal dir, que la pista, semblava una pista de gel, i alguns jugadors visitants, utilitzavem antigues tècniques per que les rodes s'agafessin una mica.

UXU

Ferritxe: No va tindre el seu día. Els dos ultims gols, imparables.
Capi: Va fer com es habitual d'entrenador.
David: Va fer el seu primer hat-trick de la temporada. Primer gran gol que va servir per empatar el gol inicial del locals.
Manel: Hat-trick, gran gol i va posar velocitat a l'equip cubellenc.
Gil: Absent en aquest partit. Ja tenim ganes de que disputi un partit amb nosaltres.
Paco: Be en defensa, no va tenir sort de cara portería. Ánimos. Paco!!!
Ernest: No va poder assistir al partit.
Jardi: S'ha estrenat com a goleador. Molt be Sergi.
Belles: Va ser sortir i mullar. Be Sergi.
Montesinos: No va poder venir amb l'equip.
Aitor: Cada cop está mes aprop del gol. Ha jugat molts minuts i ha donat "el callo".
Joan: Segueix sent el pichichi de l'equip. Tres gols mes ha marcat en aquest partit. Felicitats!!!
José: ens ha acompanyat en aquest desplasament.

Bon ambient en el tercer temps i millor sopar amb els amics de St. Celoni

( després dels entrants, a 10 minuts del pavelló, va venir la carn a la brasa i el companyerisme )

Vamos !!!!!!

Aprofitant la crònica d'aquest tercer partit us presentem el darrer fitxatge de l'equip. Encara no sabem quina funció tindrà ni si ens aportarà res de positiu però de moment saben que és un bacilón.