dissabte, 6 de desembre del 2014

CH RIPOLLET 0-6 CP CUBELLES

Treballada victòria ( històrica!!) dels quadribarrats en una pista davant un equip de mal record per a la cubellada ( el darrer cop que ens vam enfrontar a la seva pista ens van clavar un bon 8-2).

"Muy Profesional, somachibon".

El partit ha començat amb moltes precaucions i algo de terreny guanyat pel que fa al escalfament.
Quan faltaven 18 minuts per acabar la primera part ha arribat una combinació de tots els cubellencs que ha finalitzat en gol de Deivid amb el porter venut, i no era un contraatac. Ens ha sortit.
0-1
La defensa era seriosa i els atacs també. Als pocs minuts una finalització del pichichi de la nit posava més distància.
0-2
Calma.
El Belles avisava.
Davant les protestes, a falta de minut i mig per acabar la primera part, Manel transformava un penal.(pocs minuts abans n'hi havia hagut un a l'àrea contrària per peus d'Ernest)