dilluns, 22 d’abril del 2013

CP CUBELLES 5-8 CP VILANOVA

Derrota dels cubellencs en un mal partit davant un Vilanova que aprofita les seves opcions. Felicitats als Veterans del CP Vilanova.
El Tourmalet particular no ha tingut un mal balanç, 3 victòries 1 derrota.

Si bé no ha estat un bon partit, si que ha estat una fantàstica nit d’hoquei al Pavelló Poliesportiu de Cubelles.
És increíble que un partit de la Lliga B de Veterans presenti un aspecte com el que es va poder veure divendres passat a Cubelles. Prop d’un centenar de persones es van donar cita per disfrutar del partit i així ho van fer. 

L’ambient a les grades s’ha deixat sentir molt abans que comencés l’encontre. Canalla jugant a la pista abans de començar, les grades que cada cop tenien més gent amb aficionats cubellencs i vilanovins, Radio Cubelles preparada per emetre el partit . . .

Espectacular actuació del grup Aerotono de l’estudi de dansa Eva Film, dirigits per la gran Juana Paz, que va arrencar els aplaudiments més forts de la nit. Ens fa molt contents que ens acompanyessiu. No se si us hi vau fixar, noies, peró mentre ballaveu, un grup d’uns 10-12 nens de la base del club van seguir els vostres passos durant tota l’actuació i no ho feien malament!!!

https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/?ui=2&ik=a48bb4e0ce&view=att&th=13e30de0323b9a5f&attid=0.1&disp=inline&realattid=1433004340362084352-1&safe=1&zw&saduie=AG9B_P8021SC3gRw-Z8t0fCBr2Wx&sadet=1366627146399&sads=9-l6-o8gd60vSVlgySRKnL_6DeU

No tinc paraules per descriure el suport de tota l’afició cubellenca, les ganes d’animar, el xivarri, els timbals . . . A més, un cop acabat el partit, quan ens dirigiem al Bar per a sopar, cada jugador del CP Cubelles va rebre una sonora ovació, un per un. 
Personalment no m’havia passat mai i va ser molt emocionant que, tot i la derrota, els nostres seguidors ens volguessin transmetre el seu suport un cop acabat el partit.
El sopar post partit, com sempre, al Bar del Poliesportiu. Els companys del Vilanova van ser convidat peró no es van poder quedar, un altre cop serà.
  
Per cert, la Griselda, germana del nostre gran porter Ferritxe, ha estat mare per primer cop, moltes Felicitats !!! Otro Veteranito más!!!  

Visca el Hoquei, Visca els Veterans, Visca el CP Cubelles, Visca la nostra Afició.

2 comentaris: