HC RIPOLLET 2-6 CP CUBELLES

Cap a Ripollet.

Tal i com feiem la temporada passada, la convocatoria per marxar cap a Ripollet tenia el seu punt de partida a la Plaça del Mercat. Durant els moments previs a marxar ja es notava certa excitació per part d’alguns de nosaltres. Fins i tot de camí a Ripollet vam haver de fer una parada técnica per evacuar. . .

(Aquí una prova de la parada tècnica al mig de l'autopista)

Moments abans de començar el partit ens preparavem al vestidor. Últims ajustos, hi havia qui es mirava al mirall i hi havia qui resava de cara a la paret. . . .

El partit va començar com sempre, a veure-les venir, pendents de la defensa i tantejant en atac. Fins que en un xut llunyà per part dels locals ( previ bot traïcioner de la boleta) es desfà l’igualada en el marcador. 1-0. En aquest moment és quan ens adonem que hem de buscar més porteria i no hem d’especular amb la bola. I aleshores arriba el primer gol visitant. Després d'unes bones transicions en atac Martinez llença un obús terra-aire que es cola a la porteria fregant el travesser. 1-1. El partit seguia sota domini cubellenc tot i que el Ripollet utilitzava els seus recursos provant xuts exterior. Pocs minuts després, Martinez, en una jugada personal, marca el segon per al CP Cubelles. 1-2. I sense donar opció a la resposta local Martinez posava el 1-3 que donava tranquil·litat a l'equip per arribar a la mitja part.

La segona part va començar de la mateixa manera que va acabar la primera, domini cubellenc que va pujar la defensa per tal d'evitar ensurts davant un Ripollet que cremava les seves naus. 1-4 que transformva Martinez en un bon contraatac. Quedaven 15 minuts i semblava que el partit baixaria d'intensitat, però una bona finalització del Ripòllet retallava distàncies al marcador. 2-4. Pocs minuts després Martinez tornava a posar distància amb el 2-5 ( amaga cullera)  i en el darrer segon del partit Martinez rematava un bon contraatac per al definitiu 2-6.

En resum va ser un bon partit per començar una lliga que pot ser traïcionera. Cap incidència ni cap estirabot per part dels dos equips que van mantenir el respecte i la companyonia en tot moment. Sens dubte el millor de l'equip local va ser el seu porter que es va fer un fart de parar evitant una diferència major al marcador. Enhorabona, molt bon parti.

(Plat combinat de sèpia amb l'acompanyament al gust, tot i que hi va haver qui va sopar estofat i encara demanava segon plat !!)

El tercer temps va ser al Bar del Pavelló on ens tenen acostumats a un bon ambient entre veterans i a un bon tiberi. La conversa tonta de la jornada va ser la següent:

- Demana uns quintillus, tiu.
- Millor unes copetes, no?
- Què dius d'unes escopetes ???

I la frase celebre de la jornada va ser la següent:
- Si em tornen a expulsar amb blava per protestar, pago el sopar de tothom.
Adivineu qui n'ès l'autor? De totes maneres li hem agafat la paraula per si ho oblida !!!

UxU

Ferritxe: Tot i encaixar un gol, no va tindre massa problemas sota els tres pals.
Capi: Ha tornat a estar amb nosaltres fent d’entrenador, després de la complicada operació. Benvingut Toni!!!  Et trobavem a faltar!!!
David: Es va fer un fart de fer assistències als seus companys. Potser hagués hagut de mirar una mica més a portería.
Manel: Gran partit. Es va dedicar a jugar i a trenar jugades con la de l últim gol que va materializar l’Ernest.No va deixar d’animar als companys.
Belles: Ben situat a l’atac, va buscar el gol amb insistència, però el porter, ho va evitar.
Paquito: va fer un gran paper, tant en atac com en defensa. Va buscar porteria en un parell d’ocasions, però la bola va sortir fora.
Ernest: Bigolejador. Gran partit del germa gran dels Martínez. El primer gol va ser del mig del camp per tota l’escaira ( fue un golaso!!!  ) i un segon gol de jugada on remata de primeres la bola dins la portería.
Jardi: Es va animar a pujar, a entrar cap a l’área i a probar fortuna a la porteria contraria. Un seguro en defensa.
Gil: No va poder disfrutar de la victòria, ja que tenia altres obligacions, pero nosaltres li posavem les dents llarges a través dels watshaps. Aquesta victòria també es teva Gil!!!
Montesinos: Va jugar la segona part, va encaixar un golet i va parar el que li va arribar.
Aitor: Va disfrutar jugant. Va tenir la opció de fer el seu gol a la penúltima jugada del partit. Va rematar una, dos i tres cops!!!!  (Ups, pero si era el casc del porter!!! ;) Anims Aitor!!!  L equip está amb tu.
Joan: Va ser el millor de l equip. Va tirar del carro i va marcar quatre gols!!!!  Va donar profunditat a l’equip i va fer que l’equip l’acompanyes. Felicitats Joan!!!!
JOSÉ: El nostre delegat, no es va voler perdre el debut de l equip en aquesta temporada.

Aficio: El proper partit es el día 8 de novembre a les 22:30 contra La Salle. No us ho podeu perdre!!!!