divendres, 29 de novembre del 2013

AVUI, HC LES FRANQUESES

Aquest nit a dos quarts d'onze es disputarà a Cubelles el partit corresponent a la 4a jornada que s'havia d'haver jugat divendres passat davant el HC Les Franqueses. El partit es va ajornar per manca d'efectius dels visitants.

Con vam dir en anteriors entrades, aquest partit tancarà una setmana de jornada doble. Dilluns passat l'equip cubellenc es desplaçava a Barcelona per endur-se tres punts molt valuosos davant el perillós Barcino. Si bé és cert que els vallesans han perdut els encontres que han disputat fins a la data els cubellencs no es poden relaxar ni adormir perquè en aquesta lliga "el mas tonto hace relojes".

A més, la setmana vinent s'atura la lliga per festes i no serà fins al proper divendres dia 13 de desembre que no es rependrà, a Cubelles de nou, davant el Valldoreix.

Esperem que els veterans més seguits ( a nivell de públic) de la Lliga aconsegueixin mantenir el nivell i la intensitat mostrats fins a la data. I que el fred que pugui fer avui al Pavelló Municipal de Cubelles passi ràpid.

Som-hi afició, que avui toca partit !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada