dijous, 6 de novembre del 2014

FENT MEMÒRIA BLAUGRANA . . .

Dijous. . . . . demà divendres tornem a jugar partit de lliga oficial (tot i que no seriosa) a la nostra pista de Cubelles.
Debutem, a casa, a la Lliga A de la LCV segons la Federació (obsoleta i de naftalina) i la OldLeague segons uns altres. 22:30.

Els vigents Campions de la Lliga A ens visiten a Cubelles.
Si t'agrada  el hoquei has de venir 
Si jugues a hoquei no t'ho pots perdre.

El primer cop que ens vam enfrotar davant els blaugranes va ser al Torneig de Malgrat al 2012En aquella ocasió el resultat va ser molt contundent, 12-1. El millor del partit va ser que vam poder foradar la porteria una vegada ( oi que si Paco?).
Aquell mateix any ens vam tornar a trobar al mes de juliol, al torneig de Calafell, amb un resultat de 5-0.
L'any següent, de nou a Calafell, el resultat va ser 4-1
Ens hem tornat a trobar un parell de vegades més, peró el darrer cop a Cubelles va ser derrota local per 6-7.

Càceres, Miquel Plaza, Rovira . . . 
Alberto Borregan ( que jugà 18 temporades al FC Barcelona, on fou capità de l'equip, assolint un total de 58 títols, incloent 9 copes d'Europa, 15 OK Lligues i 7 Copes del Rei ) segons Wikipedia.
Gaby Cairo ( va aconseguir un total de 5 Copes d'Europa, 5 Supercopes d'Europa, 8 Lligues i 4 Copes del Rei )   segons Wikipedia.
Juan Ramon de Moya ( a la OK Lliga ha passat per equips com el Cerdanyola o el CE Noia,  Monjos i CP Vilanova) 
Ivan Tibau ( Secretari General de l'Esport de la Generalitat de CatalunyaHa estat internacional per la selecció catalana en diverses ocasions. Ha estat capità de Catalunya des del Campionat del Món "B" de Macau 2004 fins a la seva retirada de la selecció catalana el 29 de desembre de 2007 coincidint amb el partit que enfrontà Catalunya a l'equip mundial del Reno World All Stars)  segons Wikipedia.

Els vigents Campions de la Lliga A ens visiten a Cubelles. Respecte !

Visca el Hoquei !!!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada