dissabte, 8 de novembre del 2014

CP CUBELLES 2-10 FC BARCELONA

Si fem memòria, no trobarem cap ocasió (excepte Torneigs del Foix i Campionats de Catalunya), en que les grades del pavelló es veien tant plenes.

La visita dels Veterans del FC Barcelona és la màxima expressió, de moment,  d'un Club que intenta fer les coses bé amb una base plena de talent i il·lusió.

L'ambient era de festa. Sap greu ser reiteratiu però l'ambient a les grades era im - pre - ssio - nant.
No us emganyo si us dic que hi havia cent persones a les grades.
(en un partit de veterans !!!!!!)

A les grades contavem amb la companyia habitual de "els fixes".
També hi havia una colònia nodrida de jugadors de la base i els seus pares i mares. Familiars que no es perden els partits interessants. Coneguts. Saludats. Desconeguts.
100 persones a les grades !!!

Tot ajuda !!!

Avui el @FCBeterans ha sabut jugar, ha donat una lliçó de còm es juga i ha sabut patir.
La primera part ha estat disputada.
Als 10 minuts el marcacor era 0-0  i reflectia un empat de forces veteranes de justícia.

Martinez - Càceres - Coll - Plaza - Tibau - Cairo. Aquest era el dispositiu d'ofici que es desplazà a Cubelles. Si algun dels nanos ha vist 5 minuts seguits mentre jugaven, han vist  i han aprés "hoquei del bueno"

Pels del Garraf: Rovirosa (no hi ha paraules) - Sánchez (una lesió de genoll té una recuperació llarga)- Martinez (el premi en defensa ha estat un gol)- Jardí (rodatge, fa falta molt de rodatge. A seguir) -
Perez ( el pes del partit) - Juncosa ( seriós i conseqüent amb les accions)
- Perez (la defensa barcelonina no deixava de estar molt pendent dels seus moviments, per algo serà) -Belles (sumes o restes) - Martinez (encara que amb els biorritmes canviats, és referència a l'equip)- Soler ( si arriba a entrar la empalmada aèrea s'enssoren les grades)

Els blaugranaes es veien diferents i els quadribarrats es sentien segurs duran els primers 15 minuts ( un impressionant Ferri s'encarregava d'espitjar l'equip desdel darrera).
0-1 en una cullera tova. Res a dir. Seguim amb lo nostre. I quant faltaven 10 minuts per acabar la primera part Coll enxufava un esquadrot que posava les coses coll amunt.
A pocs minuts del descans arribava el 0-3.
Un pam que deixes sòn dos regalats.

Mitja part.

Fins aquí res a dir. Desgast, ocasions, possessió.
Però a la segona no ens ha sortit res i ho han exufat tot. Si la diferència és la definició, podem considerar-nos afortunats. I súmali que jugues amb els campions de Lliga A.
Quan faltaven 10 minuts per acabar el partit i el marccador deia 0-9, ha arribat una revifada que ha engrescat la parròquia. 2-10.

Ha estat un partit disputat, net i senyor. Just abans del soparet a taula per tastar unes bones mongetes amb seques.

Avui a Cubelles el Hoquei Patins ha guanyat.